Vogeloverlast 

VOGELWERING:

Een probleem dat vaak voor komt bij onze klanten is dat vogels zich nestelen onder de dakpannen van uw huis, dit kan erg vervelend zijn omdat de vogels isolatie materiaal wegpikken en uw een verhoogde kans heeft op schimmel of rot. Buiten dit kan het natuurlijk ook gewoon heel vervelend zijn. Als dit bij u het geval is zou u meteen in actie moeten komen, omdat de problemen naar verloop van tijd kunnen verergeren en de vogels een groter deel van uw dak kunnen gaan gebruiken.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

VOGELWERENDE DAKVOETPROFIELEN:

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland kan ons team uw perfect hiermee helpen. Wij halen alle nesten en andere ongedierte weg en kijken ook na of het dak verder is aangetast. Indien dit zo is zullen wij ook de nodige werkzaamheden uitvoeren om dit weer te herstellen. Hierna zullen wij speciale vogelwerende dakprofielen plaatsen zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Weet u nou niet zeker of het nodig is om vogelwerende dakprofielen te plaatsen? Of wilt u uzelf eerst voorzien van persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een dakinspectie aan op de website, dan komen wij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte voor een of meerdere van onze diensten.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier