KANTPANRENOVATIE 

LOSLIGGENDE KANTPANNEN:

Kantpannen kunnen na verloop van tijd los raken als het cement wat de pannen vasthoudt poreus wordt of afbrokkelt. Dit kan lekkage veroorzaken of andere problemen. In een ander geval kan een rukwind een kantpan lostrekken en dit kan behoorlijk wat schade veroorzaken. Als uw dak al een tijdje meegaat is het een goed idee dit op tijd te laten inspecteren, om groter onderhoud in de toekomst te voorkomen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

VASTLEGGEN KANTPANNEN:

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland kan ons team uw kantpannen weer helemaal tot nieuw herstellen. Wij kijken al uw kantpannen grondig na en plaatsen waar nodig nieuwe kantpannen die wij weer stevig vastmaken tegen een goede prijs. Zo bent u weer helemaal beschermd tegen lekkage of andere ongevallen. Weet u nou niet zeker of het nodig is om nieuwe kantpannen te plaatsen? Of wilt u uzelf eerst voorzien van persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een dakinspectie aan op de website, dan komen wij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte voor een of meerdere van onze diensten.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier