DAKGOOT ONDERHOUD 

REINIGING EN ONDERHOUD:

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland kunnen wij u helpen met het reinigen en repareren van uw dakgoot. Denk bij dakgootreiniging en onderhoud aan bijvoorbeeld, het ontstoppen en reinigen van regenpijpen of het repareren van uw dakgoot. Als het water in uw dakgoot niet goed meer wegspoelt is het essentieel dat deze schoongemaakt wordt om lekkages of andere schade te voorkomen. Als uw dakgoten al een tijd meegaan kan het dus een goed idee zijn om deze te laten inspecteren door een expert, om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

DAKGOOTSPECIALIST:

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland zijn wij een specialist in dakgoten, wij kijken alles geheel vrijblijvend voor u na en voeren waar nodig eventuele werkzaamheden uit. Zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw dakgoten en u in de toekomst beschermd bent tegen groter onderhoud. Weet u nou niet zeker of het nodig is om uw dakgoot te reinigen en te onderhouden? Of wilt u uzelf eerst voorzien van persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een dakinspectie aan op de website, dan komen wij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte voor een of meerdere van onze diensten.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier