NOKVORSTEN RENOVEREN 

NOKVORSTONDERHOUD:

Nokvorsten zijn van essentieel belang bij een dak dat u en al uw spullen kan beschermen. Omdat nokvorsten meestal met cement vastzitten, kan dit door vorst en vocht nog wel eens poreus worden, deze kunnen dan bij een rukwind van uw dak afgeblazen worden en veel schade aanrichten. Als uw dak al een aantal jaren meegaat is het dus een goed idee om uw nokvorsten te laten vervangen of om het in ieder geval na te laten kijken.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

DAKPANNEN:

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland kunnen wij uw helpen uw nokvorsten te renoveren tot oorspronkelijke staat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over Lekkage of andere schade en eventueel groter onderhoud in de toekomst. Wij kunnen de losse nokvorsten direct vervangen en weer goed vastzetten, zodat u zicht geen zorgen meer hoeft te maken over uw dak. Weet u nou niet zeker of het nodig is om uw Nokvorsten te renoveren? Of wilt u uzelf eerst voorzien van persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een dakinspectie aan op de website, dan komen wij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte voor een of meerdere van onze diensten.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier