REGENPIJPEN 

REGENPIJP VERVANGEN:

Gaat uw regenpijp al een tijdje mee? Of heeft u recent problemen ondervonden aan uw regenpijp? Dan is het een goed idee om deze te laten vervangen door de experts, een regenpijp is immers een essentieel onderdeel van uw woning of pand. Als een kapotte regenpijp niet tijdig wordt gerepareerd kan dit problemen veroorzaken, er kan bijvoorbeeld water via de buitenmuur uw huis binnenkomen. Dit kan dan weer voor problemen als schimmel en rot zorgen. Het is dus een goed idee om uw regenpijpen op tijd te later repareren of vervangen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

REGENPIJPEN

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland zijn wij een specialist in het vervangen of repareren van uw regenpijp, wij zorgen ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet en u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele vervolgschade.

Weet u nou niet zeker of u in aanmerking komt voor het vervangen of repareren van uw regenpijpen? Of wilt u meer informatie zodat u de beste keuze kunt maken? Neem dan nu contact met ons via de contactpagina op de website voor persoonlijk advies.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier