DAKKAPEL RENOVATIE 

OUDE DAKKAPEL?

Gaat uw dakkapel al een tijd mee? Of heeft u recent schade ondervonden aan uw dakkapel? Dan kan het een erg goed idee zijn dit gratis te laten inspecteren door de experts. Kleine problemen kunnen immers in de loop van de tijd aanzienlijk wat schade aanrichten en in erge gevallen aan het hele huis.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

RENOVEREN OF VERVANGEN:

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland kan ons team van specialisten uw ook helpen bij het renoveren van uw Dakkapel. Een dakkapel renoveren kan aanzienlijk goedkoper zijn dan een compleet nieuw dakkapel laten plaatsen, dus dit is een erg goede investering. Zo kunt u weer een lange tijd door met een dakkapel dat weer zo goed als nieuw is. Weet u nou niet zeker of het nodig is om uw dakkapel te renoveren? Of wilt u uzelf eerst voorzien van persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een dakinspectie aan op de website, dan komen wij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte voor een of meerdere van onze diensten.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier