MEER DAN ALLEEN 
DAKDEKKERS.

Uw dak is onze zorg! Daarom staat service bij ons nog steeds centraal. Niet alleen verhelpen we zichtbare problemen aan uw dak, ook maken we samen met u een onderhoudsplan om de staat van uw dak zo goed mogelijk te houden.

Wij zijn een dakdekkersbedrijf werkzaam in het midden van ons land. Ons team streeft ernaar u zou goed mogelijk te helpen bij uw dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhoud, renovatie en dakbeheer. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u een kijkje nemen bij de verschillende diensten die wij aanbieden, of het contactformulier invullen. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend langskomen om een dakinspectie uit te voeren, zodat u een goede keuze kan maken wet betreft uw dak.
Uw dak krijgt natuurlijk behoorlijk wat te verduren het hele jaar door, om uw huis te beschermen is een goed dak natuurlijk van groot belang. Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland is een specialist in het leggen van dakpannen, EPDM daken en bitumen daken. Alle informatie vindt u op deze website.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Bij ons ontvangt u de beste service tegen de beste prijs.
Zowel voor bedrijven als particulieren beheren we al jaren daken en schoorstenen.

ERVAREN DAKDEKKERS

GRATIS DAKINSPECTIE

24/7 SPOEDLIJN

vca vol