LOODRENOVATIE 

PROBLEMEN DOOR SLECHT LOOD:

Lood is erg belangrijk voor het waterdicht houden van aanhechtingen in uw woning, zoals bijvoorbeeld bij een aanbouw, plat dak, een schoorsteen of een dakkapel. In de loop van de tijd kan lood dunner worden en gaan scheuren. Dit kan allerlei problemen veroorzaken zoals lekkage, wat later weer kan zorgen voor schimmel of rot. Het vervangen van lood is vakkundig werk en heeft een grote invloed op de duurzaamheid van uw woning of pand. Het vervangen van lood is dus een goede investering voor uw woning, omdat u ook nog eens behoedt bent tegen alle problemen die slecht lood kan veroorzaken.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

LOOD LATEN REPAREREN DOOR DE SPECIALIST:

Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland zijn wij specialist in het vervangen van lood, wij hebben de deskundigheid om efficiënt en duurzaam te werk te gaan. Zodat u zich de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over lekkage, of een van de andere problemen die slecht lood kan veroorzaken. Weet u nou niet zeker of het nodig is bij u om het lood in uw woning te vervangen? Of wilt u meer informatie zodat u de beste keuze kunt maken? Neem dan nu contact met ons op voor persoonlijk advies.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier