PANNEN DAKEN 
Bent u aan het overwegen om uw dak te voorzien van nieuwe dakpannen? Als u één of meerdere van uw dakpannen kapot zijn kunnen grotere problemen op de duur de kop opsteken, zoals aantasting van uw dakplaten, lekkage en slechte isolatie. Klinkt dit bekend? Dan staan de specialisten van Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland voor u klaar! Wij nemen de oude dakpannen mee en leggen volgens uw wens voordelig nieuwe dakpannen. Ook hebben wij een breed assortiment, dus is er voor ieder wat wils.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

DAKPANNEN:

Dakpannen zijn nog steeds de meestvoorkomende dakbedekking van Nederland, onder andere omdat ze kleurvast, milieuvriendelijk en vooral goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Andere voordelen van dakpannen zijn dat ze relatief goedkoop zijn om aan te leggen en een stuk langer meegaan dan de meeste dakbedekking. Een erg goede investering dus voor uw huis dus.
Weet u nou niet zeker of het nodig is om nieuwe dakpannen te plaatsen? Of wilt u uwzelf eerst voorzien van persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een dakinspectie aan op de website, dan komen wij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte voor een of meerdere van onze diensten

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier