PLATTE DAKEN 

Plat dak

Wilt u een nieuw dak voor uw woning, garage of aanbouw? Dan is een bitumen dak een goede keuze voor u! Bij Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland zijn wij specialist in het aanleggen van Bitumen daken, en doen dit tegen een goede prijs.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar 024 202 2367 voor meer informatie en gratis advies.

BITUMEN DAKEN:

Bitumen, ook wel bekend als roofing of dakleer, gaat al decennia mee als een vertrouwde dakbedekker. Dit komt omdat het relatief makkelijk te plaatsen is, en het is heel erg sterk en dus bestand is tegen het onstuimige Nederlands weer. Een ander voordeel is dat Bitumen tot wel 25 jaar mee kan gaan! Om deze redenen is een bitumen dak dus een uitstekende investering voor uw woning, aanbouw of garage. Het wordt voornamelijk gebruikt op platte daken, maar als uw dak een lichte helling heeft is dit ook geen probleem. Weet u nou niet zeker of het nodig is om een bitumen dak te plaatsen? Of wilt u uzelf eerst voorzien van persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een dakinspectie aan op de website, dan komen wij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte voor een of meerdere van onze diensten.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier