DAKLEKKAGE SPOEDSERVICE!

Direct hulp nodig bij lekkage?
Bel dan onze spoedservice op 085 130 39 57

Daklekkage 
melden

U HEEFT EEN DAKLEKKAGE, WAT NU?

In Nederland kan het weer natuurlijk wel eens flink onstuimig zijn, denk bijvoorbeeld aan begin dit jaar in Januari. Dit kan ook grote gevolgen hebben voor uw dak en dus ook uw huis, en hoewel de meeste schade zichtbaar is, is ook een groot deel van de schade niet direct zichtbaar. Dit soort schade kan na verloop van tijd weer grotere problemen opleveren.

Heeft u een Daklekkage? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar 085 130 39 57 voor meer informatie en gratis advies.

STORMSCHADE VERZEKERD?

Heeft u schade aan uw dak dat wellicht vergoed kan worden door de verzekering? Denk bijvoorbeeld aan stormschade of andere gevallen die buiten uw macht liggen, dan vraagt de verzekeringsmaatschappij vaak om een staat van onderhoud voordat er een verdere uitspraak wordt gedaan over de vergoeding. Uiteraard staan wij van Dak en Schoorsteenwerken Midden Nederland ook in deze gevallen ook voor uw klaar. Wij kunnen u en uw verzekeringsmaatschappij voorzien van deskundige informatie op het gebied van uw dak, zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.

WIJ ZIJN UW PARTNER OP HET DAK!

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw dak toe aan een volledige renovatie? We staan ten alle tijden voor u klaar en geven de beste service tegen de beste prijs.
Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

HOE IS DE STAAT VAN UW DAK?

Bent u benieuwd hoe de staat van uw dak is? Vraag direct de dakinspectie inclusief fotorapport t.w.v. €59,- aan. Het is gratis!

Contactformulier